Gå videre til innhold
Nytt fra Enova - mange muligheter for å søke støtte til utvikling og fornyelse

Blogginnlegg -

Nytt fra Enova - mange muligheter for å søke støtte til utvikling og fornyelse

Enova tar byggsektoren mot lavutslippssamfunnet

Enova justerer og utvider byggsatsingen betydelig denne våren. Byggsektoren har vært og vil fortsatt være en viktig sektor i utviklingen av et lavutslippssamfunn. Les mer om hvorfor og hva her.

Innovative løsninger

Konkurransen «Innovative løsninger i energitjenestemarkedet for bygg» har søknadsfrist 30. mai. Her er Enova på jakt etter nye konsepter og mulige forretningsmodeller som bidrar til å utløse energi- og klimaeffektive investeringer i bygg. Manglende kompetanse og høye transaksjonskostnader gjør at selv lønnsomme tiltak ikke gjennomføres. Hva må til og hvem må på banen for å utvikle et marked for energitjenester der vi får utløst flere av tiltakene? Dette ønsker Enova å få svar på gjennom denne konkurransen. Her kan det komme flere nye virkemidler på sikt, avhengig av hva som kommer frem av konkurransen. Mer om konkurransen her.

Enova-prosjekter

Enova har en ny nettside med oversikt over alle prosjekter som de har støttet i perioden 2012-2017. Her kan du sortere etter program, teknologi, geografi osv. eller søke via fritekst.

Enova-året 2017

Les Årsrapport 2017 her!

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897