Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Hvordan vil teknologi og samfunnsutvikling påvirke eiendomsverdier i årene frem mot 2050? Er grønne bygg mer verdt?

Event

Matthew Smith er leder for bærekraftsteamet i Storebrand Asset Management. Mats Olausson, seniorrådgiver i SEBs Climate & Sustainable Financial Solutions. Kom og hør dem snakke om investeringer av grønne bygg.
28
NOV
Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27 på Majorstua i Oslo
 

Vil du hvite mer om hvorfor noen investorer etterspør grønne bygg, og hva det er som driver byggeiere til å bygge grønne bygg? Da bør du melde deg på temamøtet til Grønn Byggallianse. Kom og hør våre eksperter fortelle om hvem de ønsker å finansiere og hvem de absolutt ikke kommer til å finansiere, og hvordan dette endre spillereglene.

Hvordan bruke kapital og eierskap for å fremme det grønne skiftet?

Matthew Smith er leder for bærekraftsteamet i Storebrand Asset Management. Teamet er ansvarlig for å overvåke, rate og følge opp alle sine investeringer på bærekraft. Les mer her om Matthew Smith, og hva han skal snakke om.

Hvorfor bør grønne finansielle løsninger benyttes, og hvordan?

Mats Olausson, seniorrådgiver i SEBs Climate & Sustainable Financial Solutions team. Her kan du lese mer om ham.

Bærekraft integrert i eiendomsinvesteringer for god risikojustert avkastning

Susanne Gløersen er Sustainability Strategist i Formuesforvaltning AS. Hun forteller om hvordan bærekraft inngår i forvalteres vurdering av finansiell verdi. Her kan du lese mer om Susanne Gløersen

Forskningsprosjektet fortsetter i 2017

28. november inviterer vi til vårt andre seminar om Merverdien av grønne bygg. Sammen med Høyskolen i Østfold har vi gjennomført en kartlegging blant byggeiere, leietakere og investorer om status og utviklingstrekk for grønne bygg i Norge og presenterer nå våre resultater. Meld deg på vårt temamøte og hør om hva prosjektet har oppnådd i disse to årene.

Program

Fra FoU-prosjektet Merverdien av grønne bygg:

  • Er grønn merverdi dokumentert, sannsynliggjort eller bare påstått?
  • Grønn merverdi for hvem?
  • Omdømme, samfunnsansvar og grønn verdiskapning

Risiko og finansiering – First mover, last mover or cut off:

  • Head of Sustainable Investment i Storebrand Matthew Smith og Senior Advisor i SEB Mats Olausson, forteller om hvem de ønsker å finansiere og hvem de absolutt ikke kommer til å finansiere, og hvordan dette endre spillereglene.
  • Susanne Gløersen fra Formuesforvaltning forteller om hvordan bærekraft inngår i forvalteres vurdering av finansiell verdi. Formuesforvaltning screener nasjonalt og internasjonalt etter gode eiendomsfond, og har på vegne av sine kunder valgt fond/ eiendomsforvaltere for rundt 3 MRD NOK investert.

Styrking av støtteapparatet for eiere som vil og kan:

  • Rolf Hagen fra Context viser hvordan eier kan bruke verktøyet City 3.0 til å sikre merverdi i en lang og sammensatt driftstid
  • Enova avslører kombinasjonen som gir tilgang til finansiell støtte til både topp og bredde blant i norsk Eiendomsutvikling

Meld deg på her

Gratis deltagelse, men påmelding er nødvendig.

Møtet blir streamet, og opptaket blir lagret på nettsiden slik at du kan se det senere. Hvis du ikke kan komme på møtet, så meld deg på for nettdeltakelse og du blir tilsendt mer informasjon nærmere møtestart.

Tid: Tirsdag 28. november kl 8.30. Registrering og enkel servering fra kl 8.00, med avslutning kl 12.00
Sted: Næringslivets hus, Middelthuns gate 27 på Majorstua i Oslo

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.