Gå videre til innhold
BREEAM In-Use International Online i norsk versjon

Nyhet -

BREEAM In-Use International Online i norsk versjon

BREEAM In-Use er et lavterskel forvaltningsverktøy og et internasjonalt sertifiseringssystem til bruk for eiere, forvaltere og leietakere med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende yrkesbygg. Nå har BREEAM In-Use International Online, som benyttes i 25 land verden over, blitt lansert i en norskspråklig utgave.

Systemet kan brukes internt for egenevaluering og man kan uten ekstern bistand evaluere og forbedre miljøytelsen til enkelteiendommer eller hele porteføljer. Ved å tilknytte seg en ekstern revisor, kan man ta ut et BREEAM In-Use sertifikat for bygget, forvaltningen og bruken, – hver for seg eller under ett. Les mer her.

Opptak fra lanseringsfrokost

Ved den offisielle lanseringen av verktøyet fikk deltagerne et innblikk i hvordan løsningen fungerer og hva som er planene for videre utvikling av systemet i Norge og internasjonalt. I tillegg delte Avantor erfaringene de har gjort seg som en av de første BREEAM In-Use pilotene og hvorfor de mener flere burde ta i bruk systemet. Frokostmøtet ble streamet og opptaket ligger tilgjengelig her.

Assessorkurs i Oslo

Torsdag og fredag, 25.-26. august, arrangerer NGBC i samarbeid med BRE et to-dagers BREEAM In-Use assessorkurs i Oslo. Gjennomført kurs gir deltagerne BREAAM in-Use assessorgodkjenning med mulighet for å revidere BREEAM In-Use prosjekter. Mer informasjon om kursinnhold og målgruppe finnes på BRE sine nettsider. Påmeldingen til kurs i Oslo åpner inne kort tid, men hold av datoen allerede nå! Les mer her.

BREEAM In-Use introkurs

I dag 31.mai, arrangerer NGBC et introduksjonsseminar i BREEAM In-Use International Online i Oslo. Kurset gir en innføring i systemet og metodikken og opplæring i bruk av online-verktøyet. NGBC kan også holde kurs internt i din bedrift, og vil lage flere introkurs til høsten. Les mer her.


Emner

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897