Gå videre til innhold
Gjenbruk av gamle materialer er ett av temaene som vi skal diskutere i materialforum. Her gamle murstein.
Gjenbruk av gamle materialer er ett av temaene som vi skal diskutere i materialforum. Her gamle murstein.

Nyhet -

Materialforum for Grønn Byggallianses og Byggevareindustriens medlemmer

Grønn Byggallianse i samarbeid med Byggevareindustriens forening etablerer nå et nytt materialforum for våre medlemmer. Her finner du oversikt over våre medlemsbedrifter etter sammenslåingen med NGBC.

Forumet skal være på tvers av verdikjeden der vi ønsker produsenter, leverandører, prosjektledere, rådgivere og byggherrer velkommen til å delta og diskutere, vurdere, stille spørsmål ved og finne løsninger på ulike problemstillinger ved det økende fokus på bærekraftig materialvalg i byggeprosjekter.

Første møte blir tirsdag 6. november klokken 08.30-12.00
i Greenhouse Oslo, Schweigaards gate 34C

Teknisk forskrift, BREEAM-prosjekter og FutureBuilt-prosjekter etterspør stadig strengere krav til materialer med bl.a. lave klimagassutslipp, uten miljøgifter, med mulighet for gjenbruk og uten avgassing til innemiljøet. Samtidig øker antall problemstillinger og frustrasjoner i markedet: Hva betyr det, hvordan håndtere det, hvordan dokumentere det, hvilke krav skal stilles og hvordan følge opp både under produksjon og på byggeplass. Vi ønsker derfor å lage et nettverk og et møtested der de som møter disse utfordringene i hverdagen kan bidra til å finne gode løsninger. Hjelp oss å identifisere behov for å lage forslag til kurs, frokostmøter, veiledere etc. som kan støtte bransjen i å gjøre et så viktig tema lettere å håndtere i praksis.

Bli med på å sette agenda for første møte! Har du et tema du brenner inne med eller en problemstilling i byggebransjen du ofte møter på? Ta kontakt for påmelding og bidrag:

Emner

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897