Gå videre til innhold
Grønn Byggallianses styreleder Roy Frivoll, Avantor og styremedlem Hege Schøyen Dillner. Foto Hilde Kari Nylund / Veidekke.
Grønn Byggallianses styreleder Roy Frivoll, Avantor og styremedlem Hege Schøyen Dillner. Foto Hilde Kari Nylund / Veidekke.

Nyhet -

18. oktober: Roy Frivoll og Hege Schøyen Dillner i åpningskonferansen til Bygg Reis Deg 2017

Har du meldt deg på Bygg Reis Deg? I år finner du et hav av spennende miniseminarer og mange gir kunnskap om og inspirasjon til en grønnere byggsektor.

I åpningskonferansen:

Samspill for en smart og grønn byggenæring, onsdag kl 10-12
vil Grønn Byggallianses styreleder Roy Frivoll, Avantor og styremedlem Hege Schøyen Dillner, Veidekke diskutere rammevilkår for en smart og grønn byggenæring sammen med bl.a. kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

I minisemiarene:

Byggeprosessen i et sirkulært perspektiv, torsdag 19.10 kl 10-12
er temaet en ny måte å tenke bruk av material- og energiressurser. Mange ser forretningsideer i å skape mer med mindre ressurser og Nederland har kanskje kommet aller lengst. Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse er møteleder på dette miniseminaret og vil utfordre blant annet Jad Oseyran, fra Global Center of Competence for Circular Economy, IBM i Nederland, på hvordan de lykkes der.

10 sjekkpunkter for bærekraft og god helse, onsdag 18.10 kl 17-18
Bygg21 har sammen med næringen tatt fram 10 kvalitetsprinsipper som bør kjennetegne et bærekraftig bygg eller område.

Det betyr at det skal være kostnadseffektivt å bygge og drifte, være helsefremmende for de som skal bruke det og særdeles miljøvennlig.

Overlege Tor-Erik Danielsen har vært med på å sette opp denne listen ut fra et helseperspektiv. Han vil på seminaret redegjøre for hva som må til for at bygg og områder skal være helsefremmende. Daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev, har ledet arbeidet og vil gå gjennom listen med kvalitetsprinsipper punkt for punkt.

Emner

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897