Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Malling & Co tilslutter seg Eiendomssektorens veikart mot 2050

Pressemelding   •   mai 04, 2017 12:50 CEST

- Vi gleder oss til å gi vårt bidrag til dugnaden for det grønne skiftet, sier adm. direktør Anders Berggren.

Malling & Co er 17. selskap som signerer avtalen om å implementere de 10 strakstiltakene i løpet av et år.  

- Eiendomshuset Malling & Co har som en av Norges største eiendomsforvaltere stor påvirkningskraft for valg av løsninger for både bygg og tekniske anlegg. Energi- og miljøtiltak behøver ikke være fordyrende, men gir byggene og deres brukere en reell merverdi. Det er summen av mange små valg, fint oppsummert i denne 10 punkts handlingsplanen, som gir utslag. Vi gleder oss til å gi vårt bidrag til dugnaden for det grønne skiftet, sier adm. direktør Anders Berggren.

Veikartet inneholder konkrete tiltak som byggeiere kan sette i gang med umiddelbart, for å bidra til at Norge oppfyller våre nasjonale og internasjonale miljømål i 2050. Det er mye som både kan og bør startes opp nå. Strakstiltakene omfatter både nybygg og eksisterende bygningsmasse.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 30 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.