Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Newsec Basale tilslutter seg Eiendomssektorens veikart mot 2050

Pressemelding   •   mar 24, 2017 12:22 CET

De 10 strakstiltakene representerer mange av de muligheter og anbefalinger som Newsec Basale som forvalter bidrar med i forhold til våre kunder, sier administrerende direktør Hilmar Auran.

Grønn Byggallianse feirer det 16. selskapet som formelt har signert avtalen om å implementere de 10 strakstiltakene i løpet av et år.

Administrerende direktør i Newsec Basale - Hilmar Auran:

"De 10 strakstiltakene representerer mange av de muligheter og anbefalinger som Newsec Basale som forvalter bidrar med i forhold til våre kunder. Vi vil sørge for at de ambisjoner og krav som en bærekraftig forvaltning krever blir ivaretatt og utviklet innenfor de områdene som Eiendomssektorens veikart mot 2050 og strakstiltakene beskriver."

Veikartet inneholder konkrete tiltak som byggeiere kan sette i gang med umiddelbart, for å bidra til at Norge oppfyller våre nasjonale og internasjonale miljømål i 2050. Det er mye som både kan og bør startes opp nå. Strakstiltakene omfatter både nybygg og eksisterende bygningsmasse.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 30 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.