Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

NGBC tar BREEAM-sertifiseringen til Norge

Pressemelding   •   okt 12, 2017 10:01 CEST

Norwegian Green Building Council (NGBC) er i full gang med å overta sertifiseringen av BREEAM-NOR her i Norge, og må i den anledning øke bemanningen på Oslokontoret. Sertifiseringssjef i NGBC, Viel Sørensen er på jakt etter en person som kan bidra til utviklingen av NGBC som sertifiseringsorgan.

- NGBC eier sertifiseringsordningen BREEAM-NOR, men BRE i England har gjort den siste kvalitetssikringen av BREEAM-NOR-revisjonene for oss. Nå vil vi overta dette og da trenger vi flere folk, forteller Sørensen. - Vi søker nå etter en person med relevant erfaring fra BREEAM-NOR-byggeprosjekter, gjerne som revisor eller AP. Vi ønsker oss noen som vil være med på utviklingen av NGBC som sertifiseringsorgan, og som kan være med på kvalitetssikringen av prosjektene, fortsetter Sørensen. – BREEAM-NOR er en viktig miljøstandard for næringen, og NGBC er et hyggelig sted å jobbe, så vi håper på mange søknader, avslutter hun.

BREEAM-NOR er en sertifiseringsordning for bygg med dokumentert miljøprestasjon i ni kategorier – ledelse, helse- og innemiljø, energi, transport, vann, materialer, avfall, arealbruk og økologi samt forurensning.

Se stillingsutlysningen i sin helhet her:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=106203749&fks=106203749

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.