Gå videre til innhold
- Ved at flere slutter opp om dette, vil vi lettere kunne realisere visjonen, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i Sintef Byggforsk.
- Ved at flere slutter opp om dette, vil vi lettere kunne realisere visjonen, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i Sintef Byggforsk.

Pressemelding -

Sintef Byggforsk har signert på en tilslutning til Eiendomssektorens veikart mot 2050

Tidligere har mange eiendomsselskap signert på at de skal implementere de 10 strakstiltakene i veikartet. Som første organisasjon utenom eiendomsselskapene, ønsker Sintef Byggforsk med dette å markere at de stiller seg bak den skisserte veien mot visjonen i veikartet. 

- Ved at flere slutter opp om dette, vil vi lettere kunne realisere visjonen. Vi tror at et tett samspill i næringen og mellom næringen, forskningsmiljøene og myndighetene er nødvendig for å løse miljøutfordringene og stimulere til grønn konkurransekraft, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i Sintef Byggforsk. 

Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev, mener tilslutningen av Sintef er et viktig bidrag.

- Vi trenger hjelp fra Sintef Byggforsk til å teste ut nye løsninger slik at byggeierne kan trygges i å velge nye mer bærekraftige løsninger enn vi har gjort til nå. Ved å i første omgang å tilslutte seg veikartet, bidrar Sintef Byggforsk til å trygge byggeierne i at de er på riktig vei hvis de følger anbefalingene i veikartet", sier Bramslev.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 30 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897