Følg Grønn Byggallianse

Skanska vil legge til rette for at boligkjøperne kan ta gode miljøvalg

Pressemelding   •   apr 25, 2018 13:39 CEST

- Naturlig at vi tilslutter oss strakstiltakene for boligutviklere, sier Thorbjørn Brevik, konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

Skanska Eiendomsutvikling tilslutter seg nå de 10 strakstiltakene for boligutviklere

- I flere år har Skanska utviklet og bygget noen av landets mest miljøvennlige bygg for næringseiendom. Nå er det på tide at vi gjør det samme for nye boliger. Vi ønsker å bygge sunne, velfungerende og energieffektive boliger som legger til rette for at kjøperne lettere kan ta gode miljøvalg. Da er det også naturlig at vi tilslutter oss strakstiltakene for boligutviklere, sier Thorbjørn Brevik, konserndirektør Skanska Eiendomsutvikling.

Eiendomssektorens veikart mot 2050 er utarbeidet av Grønn Byggallianse og Norsk Eiendom. Det inneholder konkrete tiltak som byggeiere kan sette i gang med umiddelbart, for å bidra til at Norge oppfyller våre nasjonale og internasjonale miljømål i 2050. Det er mye som både kan og bør startes opp nå. Strakstiltak for eiendomsselskap omfatter både nybygg og eksisterende bygningsmasse, og det er nå også laget en spesialtilpasset liste for de som bygger boliger for salg.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://byggalliansen.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.