Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Sterkere sammen!

Pressemelding   •   jun 29, 2018 13:12 CEST

Vi har fått ny logo, som gjennom sine symboler viser at den nye organisasjonen skal jobbe med både bygg, anlegg og områder. Ny logo vil være synlig på alle våre sosiale plattformer i løpet av dagen i dag.

Som dere sikkert har fått med dere, slår Grønn Byggallianse og Norwegian Green Building Council seg sammen til én organisasjon fra 1. juli. Dette ble vedtatt enstemmig av begge årsmøter 3. april i år, og vi er sikker på at vi nå blir en sterk grønn hub for hele byggsektoren, forteller daglig leder, Katharina Bramslev.

-Vi har brukt interimsperioden siden 3. april til å riste organisasjonene sammen og meisle ut en ny kurs. Vi har også besluttet å beholde begge navnene, som har rukket å bli sterke merkevarer. Vi vil hete Grønn Byggallianse i Norge og Norwegian Green Council på engelsk. Det siste er også naturlig da vi er en del av World Green Building Council-familien, sier Bramslev som fortsetter:

Vi har fått ny logo, som gjennom sine symboler viser at den nye organisasjonen skal jobbe med både bygg, anlegg og områder. Ny logo vil være synlig på alle våre sosiale plattformer i løpet av dagen i dag.


Flytter til Greenhouse Oslo
Fra og med 1. juli er adressen til Grønn Byggallianse Schweigaardsgate 34C på Grønland i Oslo. De nye kontorene ligger i 3. etasje i Greenhouse Oslo, tidligere Landbrukets hus. Landbrukskvartalet er et spennende utviklingsområde med høye bærekraftambisjoner og vi gleder oss til å sitte midt i - og være en del av denne utviklingen, forteller Bramslev. Her får vi også fine konferanselokaler slik at de aller fleste kurs, seminarer og frokostmøter vil bli holdt der, legger hun til.


Arendalsuka og kick off
Grønn Byggallianse inviterer til kick-off for ny organisasjon 24. august kl. 08:30 i nye lokaler. Her vil vi fortelle mer om vår strategi, våre aktiviteter og hva vi vil tilby medlemmene våre. Vi skal også være godt synlig under Arendalsuka der vi arrangerer en grønn byggdebatt tirsdag 14. august. Mer informasjon om vårt arrangement finnes her: arendalsuka.no

Kontaktperson: Katharina Bramslev: mob: 977 58 897

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.