Følg Grønn Byggallianse (Norwegian Green Building Council)

Ny kommunikasjonsansvarlig i NGBC

Pressemelding   •   aug 08, 2017 16:06 CEST

Siri Dobloug er ny kommunikasjonsansvarlig i NGBC fra august 2017.

Siri Dobloug er ny kommunikasjonsansvarlig i NGBC fra august 2017. Hun vil bli en del av et team på syv personer, og vil ha ansvaret for nettsider, sosiale medier og profilering av organisasjonen.

Siri kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i Undervisningsbygg Oslo KF hvor hun blant annet har jobbet med profilering av foretaket, oppdatering og vedlikehold av nettsider- og sosiale medier.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha Siri med på laget. Med sin kompetanse og bransjeerfaring, er jeg trygg på at hun vil være med å løfte NGBC inn i neste fase, sier Kjersti Folvik¸ daglig leder i NGBC.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.