Gå videre til innhold
Daglig leder Katharina Th. Bramslev har bestemt seg for å gi stafettpinnen videre etter mer enn 20 år i Grønn Byggallianse. Her avbildet på 20-årsjubileet i 2022.
Daglig leder Katharina Th. Bramslev har bestemt seg for å gi stafettpinnen videre etter mer enn 20 år i Grønn Byggallianse. Her avbildet på 20-årsjubileet i 2022.

Blogginnlegg -

Hilsen fra Katharina

Etter over 20 år i Grønn Byggallianse har jeg bestemt meg for å for å gi stafettpinnen som daglig leder videre. Det er en beslutning som har modnet hos meg over tid, ikke fordi Grønn Byggallianse nå ikke er et flott sted å være, kanskje heller tvert imot.

Grønn Byggallianse har aldri vært sterkere. Vi er en stor gjeng med veldig flinke folk i alle posisjoner. Vi har aldri hatt flere BREEAM-NOR-sertifiseringer og aldri større interesse rundt BREEAM-In-Use og BREEAM Infrastructure. Vi har aldri hatt flere arrangementer, flere følgere på SoMe eller flere medlemmer, og medlemmene ga oss toppkarakterer på medlemsundersøkelsen som vi nylig gjennomførte. Vi har en solid økonomi og et tett og godt samarbeid med politikere og andre organisasjoner. Vi har nylig utvidet medlemsmassen til å inkludere aktører innen både infrastruktur og finans. Jeg er veldig glad for alt vi sammen har fått til i organisasjonen, ikke minst de siste par årene. Og jeg føler jeg kan gi fra meg stafettpinnen med stolthet.

Et lederskifte nå vil gi organisasjonen mulighet for å gire opp enda et hakk, av noen med friske øyne og nye ideer. Styret er allerede i gang med prosessen med å finne ny leder og vil lyse ut stillingen i løpet av kort tid.

Jeg vil gå over i en nyopprettet stilling som «Utviklingssjef 2050» hos et av våre medlemmer, LINK arkitektur. Der vil jeg fortsette å jobbe for samme sak – en mer bærekraftig bygg- og eiendomssektor. Men jeg fortsetter som daglig leder i Grønn Byggallianse fram til 1. oktober og tar ikke farvel riktig ennå.

Emner

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897