Gå videre til innhold
Tone Tellevik Dahl og Katharina Th. Bramslev (Foto Sturlasson)

Bilde -

Tone Tellevik Dahl og Katharina Th. Bramslev (Foto Sturlasson)

Sturlasson
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Sturlasson
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3264 x 2119, 6.18 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Mie Fuglseth

Mie Fuglseth

Pressekontakt Daglig leder 41440904

Relatert innhold

Foran fra høyre: Direktør i Norsk Eiendom, Tone Tellevik Dahl, og daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev er glade for at 22 eiendomsselskaper har signert strakstiltak 2.0, som ble lansert 2. november 2021.

22 selskaper strømmet til for å styrke klimaambisjonene

Strakstiltakene er eiendomsbransjens viktigste grønne forpliktelser, og nylig ble 2.0-versjonen lansert. – Hele 22 selskaper har signert knappe to uker etter lansering, sier en begeistret daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev.

Daglig leder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, Stig Klomsten, vil bli med å drive bransjens miljøarbeid videre. Foto: Arbeiderpartiet

AØF styrker miljøsatsing i eiendom med strakstiltaksignering

Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon tilslutter seg strakstiltakene, som er eiendomsbransjens viktigste grønne løfte til samfunnet. – Dette vil hjelpe oss til å drive bransjens miljøarbeid videre, sier daglig leder Stig Klomsten.

– Vi tilslutter oss strakstiltakene til Grønn Byggallianse fordi vi er bevisste på det samfunnsansvaret vi har som investeringsselskap, sier leder for eiendom i Klaveness Marine, Carl Arnold Johansen (midten). Med Anne Jevne og Erik Frogndahl.

Klaveness Marine forplikter seg til bærekraftige bygg og boliger

Klaveness Marine Real Estate har tilsluttet seg strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050. – Dette er vi svært fornøyd med. Vi ser frem til å jobbe enda mer aktivt med bærekraft og eiendom, sier leder for eiendom i Klaveness Marine.