Gå videre til innhold
Programmet vil by på en god miks av norske og internasjonale eksempler, krydret med besøk til de aller ferskeste, klimavennlige byggene.
Programmet vil by på en god miks av norske og internasjonale eksempler, krydret med besøk til de aller ferskeste, klimavennlige byggene.

Nyhet -

Grønn Byggallianse er medarrangør på årets FutureBuilt-konferanse: Neste stopp 2050

Nå er påmeldingen til FutureBuilt2017 åpnet! Årets konferanse går av stabelen 8. og 9. juni, og tilbyr alt fra internasjonale foredragsholdere i toppklassen til besøk til de ferskeste, klimavennlige byggene. Meld deg på her!

Kan vi bygge oss ut av klimakrisen? Det kan vi, i følge eiendomsbransjens visjoner for 2050. Hvis vi er villige til å ommøblere gatene og bo litt tettere, bruke og produsere energi litt smartere, sirkulere bygg og materialer i stedet for å kaste dem og produsere arkitektur og byggevarer med nullutslipp. Rocket science? Overhodet ikke. FutureBuilt2017 viser at det er mulig – allerede nå.

Programmet til årets FutureBuilt-konferanse vil by på en god miks av norske og internasjonale eksempler, krydret med besøk til de aller ferskeste, klimavennlige byggene. Nytt for året er at FutureBuilt og Grønn Byggallianse samarbeider om programmet, og den jobben pågår for fullt.

- Grønn Byggallianse er partner i FutureBuilt, og vi samarbeider gjerne om denne etablerte konferansen. I år var det ekstra naturlig med et samarbeid siden konferansen er bygget rundt hovedlinjene i vårt "Eiendomssektorens veikart mot 2050", sier Katharina Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

Én konferanse - to dager

Dag 1 av årets konferanse går av stabelen i Bærum kulturhus i Sandvika. Hit kommer norske og internasjonale foredragsholderne for å fortelle hvordan de mener vi allerede nå kan gjøre en stor klimaforskjell. På dag 2 kan man velge mellom Rullende seminar med besøk til Brynseng skole, ungdomsboliger i Ulsholtveien 31 på Furuset, Kistefossdammen barnehage og Holmen svømmehall, eller halvdagseminaret 0-utslippsbyen. Case Fornebu. På Rullende seminar er det et begrenset antall plasser, så ønsker du å se de ferskeste FutureBuilt-prosjektene lønner det seg å være tidlig ute.

- Vi er veldig glade for å ha Grønn Byggallianse med på laget i planleggingen av årets konferanse. Utbyggere og eiendomsforvaltere er nøkkelaktører i satsingen mot å bygge mer mijøeffektivt, og vi håper riktig mange finner veien til årets konferanse, sier Birgit Rusten, programleder i FutureBuilt.

Publikumsrekord

Fjorårets konferanse satte publikumsrekord, og Katharina Bramslev mener det er gode grunner til at mange av Grønn Byggallianses medlemmer bør delta på årets konferanse.

- På FutureBuilt-konferansen kan byggeierne få inspirasjon til å strekke seg mot de målene vi har satt for 2050. Konferansens varemerke er å være visjonær, og også i år kommer det mange hotshots fra inn og utland, som man har en unik sjanse for å høre, sier Bramslev

Birgit Rusten mener konferansetemaet er relevant for både politikere, kommuner, prosjekterende og utbyggere.

- Vi ser et par tiår inn i fremtiden og belyser hva vi da tror må være på plass for å håndtere klimakrisen. Samtidig lar vi oss inspirere av de gode eksemplene på hva av dette som allerede skjer, forteller programlederen i FutureBuilt.

Fremtidsvisjon 2050

Hvordan skal vi bygge i 2050, Katharina Bramslev?

- I 2050 er alle bygg det vi i dag kaller grønne. De er energieffektive, har jevnt effektforbruk og mange bygg produserer egen energi. Bygningsmaterialene produseres uten klimagassutslipp med en stor andel gjenbrukte og gjenvunne materialer og de er selvsagt uten giftstoffer. Byggene er fleksible der bruken stadig kan endres uten store ombyggginger. De er arealeffektive og arealene har stor grad av sambruk så de utnyttes best mulig. Boliger og kontorer ligger nær kollektivknutepunktene, avslutter Bramslev.

Klikk her for program!

Praktisk informasjon

  • Dato: 8. og 9. juni
  • Sted: Bærum Kulturhus, Claude Monets allé 27 i Sandvika

Meld deg på her

Merk at det er Early Bird-pris kr 1.950,- frem til 19. april!

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897