Gå videre til innhold
Fra venstre: Jenny Maria Hammerlund Ribe og Stine Marie Hoggen begynte begge i Grønn Byggallianse i oktober. Foto: Grønn Byggallianse
Fra venstre: Jenny Maria Hammerlund Ribe og Stine Marie Hoggen begynte begge i Grønn Byggallianse i oktober. Foto: Grønn Byggallianse

Pressemelding -

Grønn Byggallianse styrker laget med to nye rådgivere

I oktober ble Jenny Maria Hammerlund Ribe og Stine Marie Hoggen ansatt som rådgivere i Grønn Byggallianse. De skal blant annet jobbe med tekniske avklaringer i henhold til BREEAM NOR-manualen.

Jenny Maria Hammarlund Ribe er ansatt som ny rådgiver i sertifiseringsavdelingen. Hun har en bachelor i fornybar energi ved Universitetet i Agder og har de siste årene jobbet som rådgiver innen VVS i Rambøll Bergen og Multiconsult Oslo.

– Jeg vil være med å bidra til endring med hensyn til klima og miljø, noe jeg kan gjøre helt konkret ved å jobbe med BREEAM i Grønn Byggallianse. Det føles godt å være en del av et team hvor alle har hver sin unike bakgrunn, men med ett felles mål, sier Jenny.

Stine Marie Hoggen er også ansatt som rådgiver i sertifiseringsavdelingen. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell kjemi og bioteknologi fra NTNU og har jobbet som miljørådgiver i Multiconsult og Golder. Hun har vært BREEAM-NOR-revisor og -AP i flere år og har god kjennskap til sertifiseringsordningen.

– Det skjer så mye spennende i utviklingen av bærekraftige løsninger i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og jeg ønsket å få bli med på denne utviklingen og bistå i å veilede næringen, forteller Stine.

Sertifiseringsjef Viel Sørensen forteller at hun er veldig glad for ansettelsene:

– Med Stine og Jenny ombord får vi bedre kapasitet til å besvare tekniske spørsmål om BREEAM-NOR. Det er viktig når vi nå utvider til å håndtere tekniske spørsmål om BREEAM In-Use ordningen også. Disse to har i tillegg mye god faglig kompetanse, som vi vil få god bruk for når vi fremover skal utvikle BREEAM videre. BREEAM-team er rett og slett blitt enda bedre og mer solid nå, avslutter hun.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse jobber for at bærekraft skal bli det selvfølgelige valget i bygg- og eiendomssektoren. 

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. 

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897