Gå videre til innhold
Grønn Byggallianse deltar på Arendalsuka 2022. Kom på arrangementer der vi deltar, eller ta kontakt om du vil treffe oss! Foto: Mona Hauglid/Arendalsuka
Grønn Byggallianse deltar på Arendalsuka 2022. Kom på arrangementer der vi deltar, eller ta kontakt om du vil treffe oss! Foto: Mona Hauglid/Arendalsuka

Pressemelding -

Grønn Byggallianse på Arendalsuka 2022

Grønn Byggallianse er tilstede under Arendalsuka 2022. Vil du møte oss, så ta kontakt eller møt opp på en av de mange arrangementene vi er med i! 

Bygg Arena Arendal

Er du nysgjerrig på klima- og miljøutfordringer og løsninger i Norges største fastlandsnæring, bygg-, eiendom-, og anleggsnæringen? Vil du vite mer om hva bransjen og politikerne mener bør skje fremover for å løse klima og naturkrisen? Ta med deg kollegene dine og kom til Sørlandet, eller følg arrangementene digitalt.

Grønn Byggallianse er stolt samarbeidspartner i bransjeinitiativet Bygg Arena Arendal. Fra 16.-18. august har bransjen leid Baker Jørgensen på Torvet i Arendal, som for anledningen er omgjort til en byggeplass. 

På Byggeplassen får du faglig påfyll og en sosial møteplass der du kan bygge nettverk. Programmet til Arendalsuka er tilgjengelig på nett. Arrangementene under skjer med deltakelse fra Grønn Byggallianse:

16. august 0835-0940.
 SLIK KAN NORGE HALVERE UTSLIPPENE FRA BYGG, ANLEGG OG EIENDOM

Dette er åpningsarrangementet av Bygg Arena Arendal, et tredagers program om klima- og bærekraftsutfordringer i landets største fastlandsnæring. 

Styreleder i Grønn Byggallianse, Tonje Frydenlund, Snøhetta, ønsker velkommen og Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse, er møteleder og deltar også med innlegg. Sted: Baker Jørgensen på torvet. 

16. august 1030-1120GJØR OMBRUK I BYGG I LØNNSOMT! 

Fagsjef i Grønn Byggallianse, Anne Solgaard, deltar med innlegg. Sted: Baker Jørgensen på torvet.

16. august 1220-1310FRA GRÅSTEIN TIL GULL - VI KAN SPARE MILLIARDER OG KUTTE KLIMAGASSUTSLIPP GJENNOM BEDRE MASSEHÅNDTERING! 

Morten Nordskag, spesialrådgiver for politikk og kommunikasjon i Grønn Byggallianse, er møteleder. Sted: Baker Jørgensen på torvet.

16. august 1430-1720PRODUKSJON OG FORBRUK INNENFOR NATURENS TÅLEGRENSER

WWF er arrangør. Fagsjef Anne Solgaard deltar med innlegg. Sted: Bakgården til GRID-Arendal.

16. august 1500-1550. EUs TAKSONOMI: ER STATLIGE OG KOMMUNALE BYGGEPROSJEKTER EN BREMSEKLOSS FOR DEN GRØNNE OMSTILLINGEN AV NÆRINGSLIVET? 

Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev, deltar med innlegg. Sted: Baker Jørgensen på torvet.

16. august 1700-1800. UTDELING AV STOREBRANDS BÆREKRAFTSPRIS

Storebrand er arrangør. Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev, er medlem av juryen som kårer vinner av prisen. Sted: Storebrandbåten.

17. august 1200-1315. UTSLIPPSFRI ANLEGGSPLASS - ET REALISTISK MÅL? 

BANE NOR er arrangør. Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev, deltar med innlegg. Sted: Thon hotell Arendal.

18. august 1030-1120. BÆREKRAFTIG KLIMATILPASNING AV DET BYGDE MILJØ – HVORDAN FÅ FART PÅ ARBEIDET? 

Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev, deltar med innlegg. SINTEF er arrangør. Sted: Baker Jørgensen på torvet.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse jobber for at bærekraft skal bli det selvfølgelige valget i bygg- og eiendomssektoren. 

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. 

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897