Gå videre til innhold
I 2020 imponerte KLP Eiendomsdrift Trondheim juryen med å gjøre en ekstra innsats og påvirke nærmiljøet positivt. Hvem blir Årets grønne driftsteam i 2021? Foto: Inbovi AS.
I 2020 imponerte KLP Eiendomsdrift Trondheim juryen med å gjøre en ekstra innsats og påvirke nærmiljøet positivt. Hvem blir Årets grønne driftsteam i 2021? Foto: Inbovi AS.

Pressemelding -

Grønn Byggallianse søker Årets grønne driftsteam 2021

Vet du om et driftsteam som er skikkelig gode på miljøriktig drift av bygg? Er du kanskje selv del av et drivende godt team? Da bør du sende en nominasjon til den gjeve prisen Årets grønne driftsteam 2021.

—Bygg- og eiendomssektoren er full av dyktige driftere, som hver dag jobber for å drifte byggene best mulig for både miljø, brukere og lommeboka. Drifternes daglige innsats har stor betydning for alle disse målene og vi pleier derfor å kalle drifterne for vår sektors superhelter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I 2021 deles prisen ut for niende gang.

Prisen henger høyt. Fjorårets vinner KLP Eiendomsdrift Trondheim imponerte juryen med å strekke seg ekstra langt i driften av bygget og ved å påvirke nærmiljøet positivt.

—Det er en veldig flott utmerkelse å få, og vi vet at konkurransen var sterk. Det er viktig for oss å få vist frem at KLP Eiendomsdrift Trondheim har fokus på bærekraftig drift og vedlikehold, sa teknisk sjef Jorunn Iren Husby, da teamet mottok prisen på den digitale grønne driftskonferansen til Grønn Byggallianse.

Vinneren blir kåret på årets grønne driftskonferanse høsten 2021.

Klikk her for å lese mer og nominere et team.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse jobber for at bærekraft skal bli det selvfølgelig valget i bygg- og eiendomssektoren.

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. 

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897

Relatert innhold