Gå videre til innhold
Anne Solgaard er spesialist i sirkulærøkonomi, og har begynt i jobben som kompetansesjef i Grønn Byggallianse.
Anne Solgaard er spesialist i sirkulærøkonomi, og har begynt i jobben som kompetansesjef i Grønn Byggallianse.

Pressemelding -

Grønn Byggallianse styrker laget

Grønn Byggallianse hever bærekraftkompetansen i hele byggenæringen. Anne Solgaard er ansatt som kompetansesjef i Grønn Byggallianse. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i næringsforeningen Circular Norway.

Vi er stolte av å ha rekruttert Anne til Grønn Byggallianse. Hun har lang erfaring fra arbeid med klimakommunikasjon, sirkulærøkonomi og bærekraft strategi med organisasjoner som GRID-Arendal, FNs miljøprogram og ICIMOD. I tillegg har Anne kompetanse som prosessleder, og har også jobbet som innholdsutvikler i Medvind Eventbyrå der hun blant annet utviklet konferansene for det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg. -Med Anne på laget er vi sterkt rustet til å utvikle nye læringsarenaer og tilby kompetanseheving som fremmer grønn vekst og sirkulær omstillingen for norsk byggenæring, sier daglig leder Katharina Bramslev.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle arbeide med sirkulærøkonomi og å utvikle nye kurs og andre kompetansarenaer for byggenæringen, sier Anne Solgaard. – Grønn Byggallianse har et svært kompetent og erfarent team og dette gir store muligheter for å tilby gode arenaer for kunnskapsutvikling. 

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse er den største organisasjon for hele verdikjeden innen eiendom, bygg og anlegg. Vårt formål er og utvikle norsk bygg- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget for alle. Vårt syn på bærekraft inkluderer sosial og økonomisk bærekraft i tillegg til miljøvern. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM.

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897

Relatert innhold