Gå videre til innhold
NGBC tar BREEAM-sertifiseringen til Norge

Pressemelding -

NGBC tar BREEAM-sertifiseringen til Norge

Norwegian Green Building Council (NGBC) er i full gang med å overta sertifiseringen av BREEAM-NOR her i Norge, og må i den anledning øke bemanningen på Oslokontoret. Sertifiseringssjef i NGBC, Viel Sørensen er på jakt etter en person som kan bidra til utviklingen av NGBC som sertifiseringsorgan.

- NGBC eier sertifiseringsordningen BREEAM-NOR, men BRE i England har gjort den siste kvalitetssikringen av BREEAM-NOR-revisjonene for oss. Nå vil vi overta dette og da trenger vi flere folk, forteller Sørensen. - Vi søker nå etter en person med relevant erfaring fra BREEAM-NOR-byggeprosjekter, gjerne som revisor eller AP. Vi ønsker oss noen som vil være med på utviklingen av NGBC som sertifiseringsorgan, og som kan være med på kvalitetssikringen av prosjektene, fortsetter Sørensen. – BREEAM-NOR er en viktig miljøstandard for næringen, og NGBC er et hyggelig sted å jobbe, så vi håper på mange søknader, avslutter hun.

BREEAM-NOR er en sertifiseringsordning for bygg med dokumentert miljøprestasjon i ni kategorier – ledelse, helse- og innemiljø, energi, transport, vann, materialer, avfall, arealbruk og økologi samt forurensning.

Se stillingsutlysningen i sin helhet her:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=106203749&fks=106203749

Emner


Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897