Gå videre til innhold
Vinneren ble annonsert av statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther (Ap) under Grønn driftskonferanse.
Vinneren ble annonsert av statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther (Ap) under Grønn driftskonferanse.

Pressemelding -

Team Ski Storsenter er årets grønne driftsteam

Prisen for Årets grønne driftsteam 2023 gikk til team Ski Storsenter fra Olav Thon Eiendom. Vinneren ble annonsert av statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther (Ap) under Grønn driftskonferanse 14. november 2023.

Ole Sørlie, driftsjef ved Ski Storsenter forteller fra scenen at han og teamet er veldig fornøyde med utmerkelsen:

– Jeg takker juryen og det fantastiske teamet mitt. Det er en glede å jobbe med de hver eneste dag, selv med alle påfunnene jeg kommer med. Vi er veldig, veldig fornøyde med denne her, sier Sørlie og holder stolt rundt diplomet.

  Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I år deles prisen ut for ellevte gang.

  – Jeg gratulerer Team Ski Storsenter med en velfortjent pris. Driftsteamet har oppnådd enestående resultater og er til stor inspirasjon for bransjen. De har delt av egen kunnskap og deltatt aktivt i samarbeid som fremmer beste praksis. Det viser et genuint ønske om å dreie bransjen i en positiv retning, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

  Team Ski Storsenter fra Thon Eiendom sammen med juryleder Sole Christian Paus, daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev og statssekretær Elisabeth Sæther fra olje- og energidepartementet.

  De andre nominerte til Årets grønne driftsteam var team Helsfyr fra Entra og Team Romsås fra Newsec.

  – Det finnes ingen tapere her og i tillegg til å gratulere vinnerne, vil jeg gi honnør til driftsteamene i Entra og Newsec. Hvis all eiendomsforvaltning hadde vært like godt gjennomført som driftsteamene til Olav Thon, Entra og Newsec ville Norge stått bedre rustet til å håndtere den grønne omstillingen vi skal igjennom, avslutter Bramslev.

   Juryen 2023 har bestått av:

   Juryleder: Sole Christian Paus, driftsdirektør i Eiendomsspar

   Anette Vinje, senterleder Pirsenteret, E.C. Dahls Eiendom

   Jarle Andersen Aasness, leder energi og miljøteknikk, Olav Thon Gruppen

   Kjell Petter Småge, rådgiver, Grønn Byggallianse

   Emner


   Grønn Byggallianse jobber for at bærekraft skal bli det selvfølgelige valget i bygg- og eiendomssektoren. 

   Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. 

   Kontakter

   Morten Nordskag

   Morten Nordskag

   Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
   Katharina Th. Bramslev

   Katharina Th. Bramslev

   Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897