Gå videre til innhold
Adm. dir i Selvaag Eiendom Cecilie Martinsen og daglig leder i Grønn Byggallianse/NGBC Katharina Bramselv sammen med f.v.  Bjørn Bratt Aanensen, Magnus Skallerud, Amund Mehli, Thomas Thorstensen og Hege Skjelbred Hatlemark.
Adm. dir i Selvaag Eiendom Cecilie Martinsen og daglig leder i Grønn Byggallianse/NGBC Katharina Bramselv sammen med f.v. Bjørn Bratt Aanensen, Magnus Skallerud, Amund Mehli, Thomas Thorstensen og Hege Skjelbred Hatlemark.

Pressemelding -

Vi gratulerer Selvaag Eiendom med å forplikte seg til strakstiltakene for eiendomsutviklere

Selvaag Eiendom tilslutter seg de 10 anbefalte strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050

- Vi har påbegynt planlegging og implementering av de nye strakstiltakene og ser frem til den videre utviklingen. Dette vil uten tvil gi våre leietakere en økt tilfredshet, heve kvaliteten på byggene og styrke organisasjonen vår, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen.

- Vi gratulerer Selvaag Eiendom med å forplikte seg til å gå foran. Byggeierne har en viktig rolle som premissgiver for resten av verdikjeden. Byggherrer som etterspør grønne løsninger, skaper et marked for grønne prosjekterende, entreprenører og produsenter. Uten dette, får vi ikke den bærekraftige endringen vi trenger i bygg- og anleggssektoren, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse og NGBC.

Eiendomssektorens veikart mot 2050 er utarbeidet av Grønn Byggallianse og Norsk Eiendom. Det inneholder konkrete tiltak som byggeiere kan sette i gang med umiddelbart, for å bidra til at Norge oppfyller våre nasjonale og internasjonale miljømål i 2050. Det er mye som både kan og bør startes opp nå. Strakstiltak for eiendomsselskap omfatter både nybygg og eksisterende bygningsmasse, og det er nå også laget en spesialtilpasset liste for de som bygger boliger for salg.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897