Gå videre til innhold
Powerhouse Brattørkaia er sertifisert til Outstanding-nivå i BREEAM-NOR. Nå leter vi etter deg som vil lede utviklingen av BREEAM-NOR videre.
Powerhouse Brattørkaia er sertifisert til Outstanding-nivå i BREEAM-NOR. Nå leter vi etter deg som vil lede utviklingen av BREEAM-NOR videre.

Nyhet -

Vil du lede arbeidet med å gjøre BREEAM-NOR enda bedre?

Nå har du sjansen til å bidra til det grønne skiftet i bygg- og eiendomssektoren. Som fagansvarlig for BREEAM-NOR og prosjektleder for BREEAM-NOR 2021 i Grønn Byggallianse, får du en unik mulighet til å lede utviklingen av Norges største miljøsertifisering for bygg.

BREEAM har fått godt fotfeste i Norge og er landets mest brukte miljøsertifisering for bygg. Bygg- og eiendomssektoren er i gang med det grønne skiftet, godt hjulpet av BREEAM-NOR-manualen som et oppslagsverk for hva som er et bærekraftig bygg. 

Utviklingen går raskt og BREEAM må kontinuerlig forbedres for å definere de mest bærekraftige byggene for fremtiden. Som fagansvarlig for BREEAM-NOR i Grønn Byggallianse vil du ha ansvaret for dette arbeidet. Vi ser etter deg som kjenner BREEAM-NOR-manualen godt og som vil jobbe for at BREEAM skal fortsette å være en god og pålitelig sertifiseringsstandard for bygg.

I 2021 skal BREEAM-NOR-manualen komme i ny versjon. Som fagansvarlig vil du lede denne utviklingsprosessen. Her bidrar alle deler av næringen i et spleiselag for bærekraftige bygg. Du vil samarbeide med de fremste ekspertene i næringen om å få inn de beste løsningene i den norske versjonen av BREEAM. I tillegg skal fagansvarlig følge med i utviklingen og holde manualen kontinuerlig oppdatert. Det er fagansvarlig som fører manualen i pennen. Du må derfor ha et øye for detaljer.

Du vil bli en del av det dyktige BREEAM-teamet i Grønn Byggallianse og rapporterer til leder for BREEAM.

Arbeidsoppgaver:

Videreutvikle og tydeliggjøre teknisk innhold i BREEAM-NOR, inkludert å:

  • oppdatere og vedlikeholde manualen
  • oppdatere og vedlikeholde kalkulatorer og verktøy
  • være en sparringspartner for teknisk helpdesk i tekniske spørsmål
  • vurdere behovet for, og utarbeide veiledning til manualen, slik som FAQ-er, altså ofte stilte spørsmål, som legges ut på nettsidene våre 

Lede arbeidet med den nye BREEAM-NOR 2021-manualen, herunder:

  • operative oppgaver, som å analysere og kartlegge interessenters synspunkter, ta frem underlagsdokumenter, koordinere og lede arbeidet i ulike arbeidsgrupper og sammenstille den ferdige manualen for godkjenning hos BRE
  • administrativ prosjektledelse, som kontakt mot BRE og Strategisk rådgivningsgruppe og planlegge og styre fremdriften i arbeidet

Som medlem av BREEAM-teamet vil du i tillegg bidra inn i teamets øvrige arbeid og du vil kunne få andre arbeidsoppgaver i Grønn Byggallianse etter behov og kapasitet, som å holde foredrag, veilede brukere og ha medlemskontakt.

Erfaring og egenskaper vi ser etter:

  • god kjennskap til BREEAM-NOR-manualen
  • god kjennskap til bærekraft i byggenæringen
  • erfaring fra BREEAM-NOR-prosjekt
  • utdanning innen byggrelaterte og/eller miljørelaterte områder
  • strukturert og systematisk
  • grundige og med gode analytiske evner
  • god formuleringsevne på norsk og engelsk
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr:

  • fast heltidsstilling i et sterkt faglig og godt sosialt miljø
  • fri i romjul og påske, i tillegg til ordinære feriedager
  • fleksibel arbeidstid med kjernetid 9-15
  • gode forsikringsordninger
  • konkurransedyktig lønn

Søknad med CV kan sendes sertifisering@byggalliansen.no snarest.

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med leder for BREEAM, Viel Sørensen: viel.sorensen@byggalliansen.no. Tlf. 95 27 63 60.

Om Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse jobber for å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor, slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget.

Vi er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygg- og eiendomssektoren. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM-NOR.

Les mer i vår strategi og handlingsplan.

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Mie Fuglseth

Mie Fuglseth

Pressekontakt Daglig leder 41440904

Relatert innhold

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Katharina Bramslev og resten av det dyktige teamet, sier Hege Schøyen Dillner, til høyre på bildet.

Hege Schøyen Dillner går til Grønn Byggallianse

Hege Schøyen Dillner går fra Veidekke til Grønn Byggallianse. - Vi setter stor pris på at Hege har takket ja til å drive utviklingen for økt bærekraft videre i Grønn Byggallianse. Vi ønsker å kunne tilby medlemmer kunnskap om både praktisk handling og endringsprosesser i det grønne skiftet. Heges kompetanse og erfaring vil være svært nyttig, sier daglig leder Katharina Th. Bramslev.

Anne Solgaard er spesialist i sirkulærøkonomi, og har begynt i jobben som kompetansesjef i Grønn Byggallianse.

Grønn Byggallianse styrker laget

Grønn Byggallianse hever bærekraftkompetansen i hele byggenæringen. Anne Solgaard er ansatt som kompetansesjef i Grønn Byggallianse. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i næringsforeningen Circular Norway.

– Vi gleder oss over at så mange ønsker å bidra til at bygg- og eiendomssektoren tar sitt ansvar i å løse utfordringene vi står overfor, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Stadig flere i bygg- og eiendomssektoren satser på bærekraft

Grønn Byggallianse har doblet staben på to år for å svare ut behovet for kunnskap om hvordan bygg- og eiendomssektoren kan bli mer bærekraftig. Bare i 2019 økte antallet medlemmer med hele 20 prosent. Nå vokser vi enda mer, og ser etter flere nye skarpe hoder til vårt lag.

Schweigaards gate 16 er sertifisert med BREEAM In-Use, som er et miljøsertifiseringssystem for eksisterende bygg. Foto: Knut Neerland

Entra er nominert til BREEAM Awards med to bygg

​BREEAM Awards er «byggebransjens Oscar-utdeling». – Vi er svært stolte av å ha blitt nominert. Å sertifisere hele vår portefølje er en viktig del av vår miljøstrategi, sier Kjetil Hoff i Entra ASA.