Gå videre til innhold
Viel Sørensen blir ny sertifiseringssjef i Norwegian Green Building Council (NGBC) fra april 2017. Foto: Difi.
Viel Sørensen blir ny sertifiseringssjef i Norwegian Green Building Council (NGBC) fra april 2017. Foto: Difi.

Pressemelding -

Ny sertifiseringssjef i NGBC

Viel Sørensen blir ny sertifiseringssjef i Norwegian Green Building Council (NGBC) fra april 2017.

Hun vil bli en del av et team på syv personer, og skal blant annet bygge opp NGBCs sertifiseringsvirksomhet, med mål om å flytte BREEAM-NOR-sertifiseringen fra England til Norge.

Sørensen kommer fra stillingen som seniorrådgiver for avdeling for offentlige anskaffelser i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) hvor hun primært har jobbet med offentlige anskaffelser innen BAE-næringen. Sørensen har også tidligere jobbet i Statsbygg med implementeringen av miljøstyringssystemer.

-­ Vi er veldig glad for å ha fått Viel med på laget. Med solid kompetanse på miljøledelse og offentlige anskaffelser, samt godt nettverk i næringen, har vi fått et svært godt tilskudd til vårt team som vi tror vil bidra til å utvikle organisasjonen videre i en positiv retning, sier Kjersti Folvik¸ daglig leder i NGBC.

Emner

Kategorier


Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Kontakter

Morten Nordskag

Morten Nordskag

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Politikk og kommunikasjon 901 800 27
Katharina Th. Bramslev

Katharina Th. Bramslev

Pressekontakt Daglig leder +47 977 58 897