Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

- Mange av strakstiltakene er allerede implementert i vår prosjektutvikling, men vi ønsker at det skal fokuseres mer på dette i vår bransje, sier Manne Aronsson, daglig leder i NCC Property Development AS.

For et mer bærekraftig samfunn - NCC Property Development AS tilslutter seg de 10 strakstiltakene

​Eiendomsutvikler NCC Property Development vil bidra til at eiendomsbransjens satsing på bærekraft blir mer ambisiøs, og har derfor signert en tilslutning til de 10 strakstiltakene for byggeiere i Eiendomssektorens veikart mot 2050. - Dette passer meget godt sammen med NCCs egen visjon, som er å fornye vår bransje og utvikle de beste, bærekraftige løsningene, sier Manne Aronsson, daglig leder.

Silje Schei Tveitdal fra Footprint ledet debatten. I panelen f.v.: Hege S. Dillner Veidekke, Katharina Th. Bramslev Grønn Byggallianse, Kårstein Eidem Løvaas H, Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim Sp, Geir Toskedal KrF og Ola Elvestuen V.

Arendalsuka 2017: Vi utfordret politikerne til å premiere de som går foran

Mange eiendomsselskap ønsker å ligge foran i det grønne skiftet, fra et samfunnsengasjement og en langsiktige økonomisk strategi. For å nå våre nasjonale miljømål, må vi etter hvert ha med alle, ikke minst når det gjelder drift og rehabilitering av eksisterende bygninger. På Arendalsuka utfordret vi stortingspolitikere til å etablere incentivordninger for å akselerere utviklingen av grønne bygg.

Vis mer