Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

- Vi skal jobbe systematisk for å bidra til at Oslo kommune skal nå miljømålene sine, det betyr å ta i bruk de mulighetene som ligger der i dag, inkludert strakstiltakene, sier Eli Grimsby. Foto Lars Myhren Holand.

Kultur- og Idrettsbygg integrerer de 10 strakstiltakene i sin miljøstrategi

Oslo kommune har høye miljøambisjoner, hvor målet er å redusere de direkte klimagassutslippene fra Oslo med med 36% i forhold til 1990-nivå innen 2020 og med 95 % innen 2030. Kultur- og idrettsbygg har utviklet sin egen miljøstrategi for foretaket hvor de 10 strakstiltakene har blitt integrert. - Vi skal jobbe systematisk for at Oslo kommune skal nå miljømålene sine, sier direktør Eli Grimsby.

- Tiltakene treffer godt i forhold til hva vi som utviklere i Urbanium har fokus på innen miljøledelse, sier Espen Pay, daglig leder i Urbanium AS.

"Helt logisk å tilslutte seg de 10 strakstiltakene for boligutviklere"

​- Det er helt logisk for Urbanium å implementere de 10 strakstiltakene for boligutviklere. Vi har et sterkt ønske om at bransjen raskt utløser det enorme potensialet den har til å drive innovasjon, skape nye arbeidsplasser og bedre byer og bomiljøer. Tiltakene treffer godt i forhold til hva vi som utviklere i Urbanium har fokus på innen miljøledelse, sier Espen Pay, daglig leder i Urbanium AS.

Vis mer