Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

- ABNE ser merverdien av bransjens satsing på samfunnsansvar og miljø, og ønsker å være en del av denne dugnaden, sier adm. direktør Peder Chr. Løvenskiold.

Anthon B Nilsen tilslutter seg de 10 strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050

Anthon B Nilsen er 19. eiendomsselskap som tilslutter seg strakstiltakene. - Vi ser merverdien av bransjens satsing på samfunnsansvar og miljø, og ønsker å være en del av denne dugnaden. Vi gleder oss til å forankre disse tiltakene i vår organisasjon og portefølje. Som utvikler og forvalter treffer de 10 anbefalte strakstiltak vår organisasjon meget godt, sier adm.direktør Peder Chr. Løvenskiold.

- Ved at flere slutter opp om dette, vil vi lettere kunne realisere visjonen, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i Sintef Byggforsk.

Sintef Byggforsk har signert på en tilslutning til Eiendomssektorens veikart mot 2050

Som første organisasjon utenom eiendomsselskapene, ønsker Sintef Byggforsk med dette å markere at de stiller seg bak den skisserte veien mot visjonen i veikartet. "Ved at flere slutter opp om dette, vil vi lettere kunne realisere visjonen" sier konserndirektør Hanne Rønneberg i Sintef Byggforsk. Daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev mener tilslutningen av Sintef er et viktig bidrag.

Den overordnede visjonen for Nordhavn er at den skal være fremtidens bærekraftig bydel i København. Vi besøker  Nordhavn og får en gjennomgang av Københavns kommune 3. mai. Meld deg på studieturen i dag!

Nordhavn viser fremtidens elnett: Bli med på studietur til København og lær om de nye krav til elforsyningen og hvordan løse dem

Det tidligere industri- og havneområdet Nordhavn i København er i en endringsprosess. Aktivitetsnivået har minsket over tid og området transformeres til et område som skal huse 40000 innbyggere fordelt på 18000 boliger. Det blir også kontorer, butikker, skoler og andre institusjoner til området. Noen av den gamle driften blir igjen men flyttes lenger ut. På studieturen 2. mai besøker vi Nordhavn.

Vis mer