Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Spor X i Drammen er bygget med tanke på betydelige klimagassreduksjoner, er sertifisert som BREEAM-NOR Outstanding, har passivhus-standard og energiklasse A.

Nye veiledere viser hvordan rett valg av materialer kan kutte klimagassutslipp med minimum 20% uten betydelig merkostnad

Grønn Byggallianse har lenge ført bevis for hvordan utbyggere kan bygge med 20% lavere klimagassutslipp uten at det medfører særlig merkostnader. Nå er eksempler på hvordan like typer bygg kan få ulikt klimaavtrykk samlet i en veileder. Dette kan skje kun som følge av at samme produkt (gipsplater eksempelvis) kan ha svært ulike klimagassutslipp. Veilederene er utviklet av EBA i samarbeid med Grøn

Årsmøtet til Grønn Byggallianse finner sted på Rebel i Oslo og vil streames til medlemmer

Medlem i Grønn Byggallianse? Kom på årsmøtet 20. april på Rebel i Oslo, eller delta digitalt

20. april går årsmøtet 2023 av stabelen. Du kan melde deg på via denne nettsiden.
På årsmøtet får du innblikk i alle planlagte aktiviteter for 2023, ikke minst vårt forslag til ny anleggssatsing. Våre medlemmer har også sagt sin mening om vårt arbeid og vi vil presentere hovedfunn fra årets medlemsundersøkelse.
For de som har anledning til fysisk oppmøte starter vi med mingling fra 13:30 f

Bane NOR, Nye Veier og Statens vegvesen signerer samarbeid om økt bærekraft i anleggssektoren gjennom å ta sertifiseringsordningen BREEAM Infrastructure til Norge og blir samtidig medlemmer i Grønn Byggallianse.

Bane NOR, Nye Veier og Statens vegvesen inngår samarbeid med Grønn Byggallianse for økt bærekraft i anleggssektoren

Mandag 20. mars signerte Bane NOR, Nye Veier og Statens vegvesen en samarbeidsavtale med Grønn Byggallianse om å styrke innsatsen for økt bærekraft i anleggssektoren. Et hovedmål er å tilpasse sertifiseringsordningen BREEAM Infrastructure (tidligere CEEQUAL) til norsk anleggsvirkelighet.
– Vi må samarbeide for å nå klima- og naturmålene våre. BREEAM er et godt verktøy for å sikre prosjekters b

Vis mer