Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Å tilby boliger som er energieffektive, kommer bare til å bli viktigere i årene fremover, sier eiendomsdirektør Helge Christian Haugen. Foto Hanne E. Holst / SiO

Nytt medlem Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, tilslutter seg de 10 strakstiltakene i veikartet

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus leverer tjenester til mer enn 67 000 studenter i Osloregionen. "Studentene ønsker å ta grønnere valg. Å velge en studentbolig som forbruker mindre energi og forurenser mindre, er et stort pluss for dem", sier eiendomsdirektør Helge Christian Haugen. "Vi vil bygge grønnere og melder oss inn i Grønn Byggallianse og slutter oss til strakstiltakene", sier han.

BREEAM Very Good-bygning med høy grad av automatisering kl 22:00 11. oktober 2017. Til tross for automatiseringsgraden var det mye lys som ikke slukket selv om arealene ikke var i bruk.

"Å snakke om det grønne skiftet er enkelt. Å gå den grønne veien krever mye mer."

Grønn Byggallianses medlemmer gikk nattevandringen Fang Energityven 11/10. - Vi er stolte av driftspersonellet som onsdag kveld droppet en koselig hjemmekveld, og ble med på at 60-70 eiendommer ble sjekket utenom driftstid. Fang Energityven er en viktig aktivitet for å sikre at systemene på byggene fungerer som forutsatt, og at man ikke bruker unødvendig energi, sier rådgiver Kjell Petter Småge.

- Mange av strakstiltakene er allerede implementert i vår prosjektutvikling, men vi ønsker at det skal fokuseres mer på dette i vår bransje, sier Manne Aronsson, daglig leder i NCC Property Development AS.

For et mer bærekraftig samfunn - NCC Property Development AS tilslutter seg de 10 strakstiltakene

​Eiendomsutvikler NCC Property Development vil bidra til at eiendomsbransjens satsing på bærekraft blir mer ambisiøs, og har derfor signert en tilslutning til de 10 strakstiltakene for byggeiere i Eiendomssektorens veikart mot 2050. - Dette passer meget godt sammen med NCCs egen visjon, som er å fornye vår bransje og utvikle de beste, bærekraftige løsningene, sier Manne Aronsson, daglig leder.

Vis mer